Kod produktu: ZGL-T428106
Parametry
macieek92 - opinia negatywna Nie polecam. Po 4 sezonach jezdy, nagle uszkodziła mi sie jedna opona. Oddałem na reklamacje i okazało sie ze nie uznali bo minal termin gwarancji. Pozostałe koła i ogólnie jazda była ok, ale wkurzylem sie bo musze kupowac nową jedną sztuke:(
|
Janina Kędracka - poleca ten produkt Dzięki chłopaki za pomoc! Nie miałam pojęcia jakie opony kupić na zimę, ale tutaj doradzą tak, że nawet taka ignorantka zrozumie o co chodzi :D Opony i obsługa pierwsza klasa :) Macie u mnie kawę i ciastko :D
|
Adam - opinia neutralna Zastanawiałem się nad wyborem continentala ts850 i nokiana wr d3 i mój wybór padł na te ostatnie. Wcześniej jeździłem na goodyerach i było ok, ale cena jest jednak dosyć wysoka. Osobiście nie widze różnicy w jeździe czy hamowaniu na śniergu, a parę złotych w kieszeni zostało. gdybym miał wybrać jeszcze raz, tak samo wybrał bym nokiana.
|
Łucjan Pabisiak - poleca ten produkt Nokian WR D3 kupiłem tu w zeszłym roku, bo szukałem ich po sklepach i tutaj mieli najniższą cenę. Zima sprawują się bardzo dobrze – co prawda nie czytałem testów, bo boje się, że to lipa robiona pod producentów, ale widziałem, ze co rusz miały pierwsze miejsce i w sumie się nie dziwie. Polecił mi je kumpel z roboty, a resztę zrobiła dobra cena w sklepie i fajna obsługa. polecili, doradzili... i mam fajne oponki. To z pewnością klasa premium i w porównaniu z budżetówkami czy jakimiś chinolami wypadają jak mercedes przy trabancie. Fajnie się hamuje, dobrze zbierają się po śliskim i na kałużach też sobie świetnie radzą. Piątka z plusem ode mnie.
|
Grażyna Bralska - opinia negatywna Może nieszczególnie znam się na oponach, bo mam pierwszy samochód i to użyany, ale wydaje mi się, że strasznie dziwnie brzmią te koła. Dostałam komplet razem z samochodem przy kupnie i mąż założył mi je chyba w październiku albo listopadzie i strasznie hałasują! Prowadzenie jest ok – nie, żeby coś rzucało czy się ślizgało, tylko szkoda, że to dudnienie tak męczy.
|
Najważniejsze cechy:
Marka Nokian
Nokian to niezależny, skandynawski producent opon, który celuje w produkcji zimówek. Produkty są regularnie testowane na skandynawskich szosach i zdobywają coraz większe grono zwolenników w Europie. Świetne zachowanie na śniegu i błocie pośniegowym – to cechy charakteryzujące wszystkie produkty Nokiana. Opona w rozsądnej cenie ale o nieprzeciętnych właściwościach trakcyjnych.Prezentacja (video) bieżnika:
Nokian udziela gwarancji trwającej 5 lat od daty produkcji ogumienia.
W przypadku uznania reklamacji w okresie pierwszych 2 lat od zakupu reklamującemu przysługuje nowa opona. Po upływie 2 lat reklamującemu przysługuje cząstkowy zwrot pieniędzy zależny od stopnia zużycia bieżnika.
Szacunkowa wysokość raty kredytu, prezentowana przy cenie towaru, została obliczona dla kredytu ratalnego na zakup towarów i usług oferowanego przez Credit Agricole Bank Polska S.A. Do prezentacji wysokości raty przyjęta została oferta Raty za 0,6% miesięcznie (3-36) oraz 10 miesięczny okres kredytowania. Poniższe wyliczenia podane są w oparciu o reprezentatywny przykład w rozumieniu Ustawy o kredycie konsumenckim z 12.05.2011 r. w wyniku czego mogą różnić się od parametrów kredytu dla oferty wybranej przez Kupującego. Dla kredytu na zakup towarów i usług w wysokości 1200 zł (całkowita kwota kredytu), spłacanego w 10 miesięcznych równych ratach kapitałowo-odsetkowych (okres obowiązywania umowy 10 miesięcy) z oprocentowaniem nominalnym 0% (stopa stała), prowizją za udzielenie kredytu w wysokości 72 zł: Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 13,70 %, całkowita kwota do zapłaty wynosi 1272 zł, całkowity koszt kredytu wynosi 72 zł (z czego odsetki wynoszą 0 zł) a kwota raty miesięcznej wynosi 127,20 zł.